Буряк із Блохіним готові очолити київське «Динамо»

Поділитися
© otdyh-v-gurzufe.com
Відомий український футбольний фахівець Леонід Буряк готовий очолити київське «Динамо» у тандемі з легендою «Динамо» Олегом Блохіним. Про це у понеділок, 15 листопада, в інтерв'ю «Профутбол» розповів сам Буряк.
Відомий український футбольний фахівець Леонід Буряк готовий очолити київське «Динамо» у тандемі з легендою «Динамо» Олегом Блохіним. Про це у понеділок, 15 листопада, в інтерв'ю «Профутбол» розповів сам Буряк.Тепер справа за пропозицією президента «Динамо» Ігоря Суркіса. «Ми як професійні тренери готові, але як воно буде - не знаю», - сказав Буряк. При цьому Леонід Йосипович зазначив, що для нього немає різниці, хто буде головним у можливому тандемі. «Яка різниця в якому поєднанні. Я готовий і Блохін готовий працювати...А як ми будемо працювати, і хто буде головним - це вже інша справа», - сказав Буряк. Також Леонід Буряк спростував інформацію деяких ЗМІ, що у нього, м'яко кажучи, неприязні відносини з Блохіним. «Мене дивує, хто це зробив нас ворогами? Я до кожного з ким грав, ставлюся з повагою. У житті бували якісь проблеми...У мене з ним нормальні стосунки, ми щодня зідзвонюємося. Є свята, дні народження - ми з ним зустрічаємося за чашкою кави. Як люди можуть погано ставитися один до одного, якщо вони 14 років прожили в одній кімнаті. Починаючи від юнацької і до національної збірної й у клубі», - додав Буряк.

За матеріалами ТСН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі