Булатов просить перенести фінал Кубка України з Харкова до Львова

Поділитися
Булатов просить перенести фінал Кубка України з Харкова до Львова
Міністр молоді та спорту вважає, що в Харкові на сьогоднішній день не можна гарантувати безпеку глядачів і спортсменів під час проведення серйозних змагань.

Міністр молоді і спорту України Дмитро Булатов звернувся до президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з проханням переглянути рішення проводити фінальний матч Кубка України-2013/14 у Харкові. Нагадаємо, ця зустріч має відбутися 15 травня.

"У вівторок я попросив Анатолія Конькова не проводити фінал Кубка України у Харкові у зв'язку з тим, що там небезпечно, і запропонував розглянути кандидатури міст з інших регіонів України. Поєдинок потрібно перенести у регіон, де більш спокійна ситуація", - зазначив Булатов в інтерв'ю виданню "Чемпіон".

Одним з варіантів Булатов вважає проведення матчу у Львові.

"Рішення провести вирішальний поєдинок Кубка у Харкові викликало чимало негативних емоцій у футбольної громадськості країни. Ультрас українських клубів також звернулися до ФФУ з проханням перенести вирішальний фінал Кубка до Львова", - розповів міністр.

Нагадаємо, що раніше на зустрічі ультрас і керівництва Федерації було прийнято рішення, що на проведення фіналу будуть претендувати Київ, Харків, Одеса, Донецьк і Львів. Однак у підсумку, у ФФУ зробили вибір на користь Харкова, де фінал мав відбутися у другий рік поспіль.

Відзначимо, що у півфіналах турніру 7 травня зустрінуться черкаський "Славутич" і донецький "Шахтар", а також київське "Динамо" та одеський "Чорноморець". !zn

Читайте також:

Міжнародний спортивний арбітраж залишив у дію дискваліфікацію "Дніпра"

Суркіс пообіцяв вирішувати проблемні питання "Динамо" з "активними вболівальниками"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі