Букмекери впевнені, що Кличко нокаутує Пітера

Поділитися
Найбільші букмекерські контори віддають значну перевагу чемпіонові світу у суперважкій вазі українцю Володимиру Кличку у поєдинку проти нігерійця Семюела Пітера, який пройде найближчими днями у Німеччині.
Найбільші букмекерські контори віддають значну перевагу чемпіонові світу у суперважкій вазі українцю Володимиру Кличку у поєдинку проти нігерійця Семюела Пітера, який пройде найближчими днями у Німеччині.Так, William Hill приймає ставки на перемогу Кличка із коефіцієнтом 1.08, а Пітера - 7.00. Коефіцієнт на виграш українця нокаутом - 1.53. Перемога Кличка рішенням рішенням суддів - 2.75. При цьому на виграш ноукаутом Пітера ставки приймаються з коефіцієнтом 8.00. А на перемогу нігерійця рішенням суддів і зовсім - 26.00. Bwin приймає ставки на перемогу Кличка з коефіцієнтом 1.09, а Пітера - 6.50. Бій Володимира Кличка та Семюла Пітер пройде 11 вересня 2010 у німецькому Франкфурті. Українець буде захищати свої чемпіонські титули IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Боксери вже зустрічалися у 2005 році, тоді перемогу рішенням суддів отримав Володимир Кличко.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі