Букмекери зробили прогноз на матч Ліги Націй УЄФА України проти Шотланді

Поділитися
Букмекери зробили прогноз на матч Ліги Націй УЄФА України проти Шотланді Збірна України зіграє з Шотландією у вересні © УАФ
Незважаючи на недавню впевнену перемогу синьо-жовтої збірної, все ж таки збірна Шотландії, на думку букмекерів, зберігає за собою статус фаворита майбутнього поєдинку.

Незважаючи на війну, що триває, український футбол продовжує жити і розвиватися. Це стосується не лише клубного футболу, а й національної збірної України з футболу, яка 21 вересня має зустрітися з командою Шотландії у рамках Ліги Націй.

Українська футбольна Прем'єр-ліга, генеральним спонсором якої являється «Вбет казино», ще не стартувала, та й поки невідомо як вона буде проводитись. Це важливий чинник, оскільки переважна кількість українських збірників грає за вітчизняні клуби. Все це може вплинути на їхню ігрову та фізичну форму. Також не можна забувати і про моральний стан українських футболістів, які перебувають під постійним тиском війни.

Лідер команди Андрій Ярмоленко залишив «Вест Хем» і подався підкорювати Аравійський півострів. Інші легіонери української команди, які грають провідні в ній ролі, в особі Зінченка та Малиновського, також перебувають у не найзрозумілішому становищі. Зінченко змінив «Манчестер Сіті» на «Арсенал», тому він буде змушений пройти період адаптації, який обов'язково позначиться на його формі та ментальності. Малиновський хоч і забиває в товариських матчах за «Аталанту», все ж таки провів не найкращій минулий сезон, що може похитнути його позиції в клубі, а отже може негативно позначитися і на збірній України з футболу.

Наразі коефіцієнт на перемогу Шотландії дорівнює 2.48, а на перемогу України 3.05. Що ж до нічиї, то коефіцієнт цього результату дорівнює 3.10.

Багато в чому подібна позиція букмекерів та інших гемблінг площадок, пояснюється вкрай нестабільною соціальною, політичною та економічною ситуацією в Україні, яка виникла внаслідок вторгнення російських окупаційних військ.

Загалом з моменту здобуття Україною у 1991 році незалежності українська збірна з футболу встигла провести проти збірної Шотландії три поєдинки. Так, у рамках відбору на чемпіонат Європи з футболу 2008 року Україна провела свій перший матч в історії проти Шотландії 11 жовтня 2006 року на київському стадіоні «Олімпійський», який був завершений з рахунком 2:0 на користь жовто-синіх. Другий поєдинок цих збірних проводився вже у Шотландії 13 жовтня 2007 року. Матч закінчився впевненою перемогою господарів із рахунком 3:1.

Останній на сьогоднішній день поєдинок футбольних збірних України та Шотландії був проведений нещодавно, 1 червня 2022 року, вже під час розпалу повномасштабної війни проти Росії. Через ситуацію в Україні матч відбувся у Шотландії та закінчився для господарів поля поразкою з рахунком 1:3. Така впевнена перемога української збірної стала певною сенсацією у футбольному світі, оскільки усі букмекери віддавали перевагу саме Шотландії. Середній коефіцієнт на перемогу Шотландії дорівнював 1.69 у той час, як коефіцієнт на перемогу збірної України дорівнював 2.25.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі