Букмекери зробили прогноз на бій Хабіб - Гейджі

Поділитися
Букмекери зробили прогноз на бій Хабіб - Гейджі Хабіб - фаворит бою
Аналітики вірять в російського спортсмена.

24 жовтня на Бійцівському острові в ОАЕ пройде турнір UFC 254, головною подією якого стане бій за титул чемпіона в легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (28-0) і американця Джастіна Гейджі (22-2).

На думку букмекерів, фаворитом бою є Хабіб. Поставити на його перемогу можна з коефіцієнтом 1.33. Шанси Гейджі аналітики оцінили коефіцієнтом 3.50. На нічийний результат бою можна зробити ставку з коефіцієнтом 55.00.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію бою Хабіб - Гейджі.

Поставити на те, що бій триватиме всі п'ять раундів, можна за 2.10. За 1.70 можна зробити ставку на те, що поєдинок завершиться до закінчення четвертого раунду.

Нагадаємо, 10 травня Джастін Гейджі переміг Тоні Фергюсона технічним нокаутом в п'ятому раунді на турнірі UFC 249 і завоював тимчасовий титул організації.

Спочатку суперником Фергюсона повинен був стати саме Хабіб Нурмагомедов, проте він відмовився від участі через пандемію коронавірусу.

У своєму останньому поєдинку у вересні минулого року Хабіб захистив титул чемпіона UFC у легкій вазі, перемігши американця Дастіна Пор'є задушливим прийомом в третьому раунді.

Раніше повідомлялося про те, що Хабіб і Гейджі провели "дуель поглядів" перед боєм.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі