Букмекери вважають "Манчестер Юнайтед" фаворитом фіналу Ліги Європи

Поділитися
Букмекери вважають "Манчестер Юнайтед" фаворитом фіналу Ліги Європи Матч відбудеться завтра, 24 травня © twitter.com/UEFA
Аналітики вірять у перемогу підопічних Жозе Моуріньо над "Аяксом".

Завтра, 24 травня, у Стокгольмі відбудеться фінальний матч Ліги Європи, в якому за право стати володарем трофею будуть боротися англійський "Манчестер Юнайтед" і голландський "Аякс".

На думку букмекерів, у даному поєдинку фаворитом є манчестерський клуб.

Так, на успіх команди Жозе Моуріньо контори приймають ставки з коефіцієнтом 1,83, а на перемогу голландського клубу - 5,0. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 3,3.

Нагадаємо, що вирішальний поєдинок Ліги Європи довірили обслуговувати словенській бригаді на чолі з Даміром Скоміною. Асистентами стануть Юре Прапротник, Роберт Вукан, Матей Юг і Славко Вінчіч. Четвертим арбітром буде італієць Джанлука Роккі, а резервним асистентом - Томаж Кланчник.

Відзначимо, що останнім українським представником у Лізі Європи був донецький "Шахтар", проте "гірники" в 1/16 фіналу не зуміли впоратися з іспанською "Сельтою" і покинули турнір.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі