Букмекери впевнені, що "Реал" виграє десятий Кубок чемпіонів

Поділитися
Букмекери впевнені, що "Реал" виграє десятий Кубок чемпіонів © realmadrid.com
24 травня вперше в історії розіграшу головного клубного турніру Європи у фіналі зустрінуться команди з одного міста. "Реалу" вже вкотре доведеться справлятися з важким статус фаворита.

Провідні букмекерські контори світу вважають, що "Реалу" вдасться в 10-й раз завоювати головний футбольний клубний євротрофей.

У фіналі Ліги Чемпіонів, в якому любителі футболу вперше в історії стануть свідками зустрічі двох сопернников з одного міста, безсумнівним фаворитом вважається "Реал". А ось "Атлетіко" в черговий раз буде лише темною конячкою.

На те, що "Реал" візьме Кубок можна поставити з коефіцієнтом 1,44, "Атлетіко" котирується з "відповіддю" 2,70.

Якщо ж ви впевнені в тому, що "Королівський клуб" зуміє впоратися з опонентом протягом 90 хвилин матчу, який відбудеться в Лісабоні 24 травня в 21:45, то перемога фарорита котирується з показником 2,0. Нічийний результат, на думку букмекерів, ще більш ймовірний виграшу "матрацників" - 3,20 проти 4,0.

Нагадаємо, що "Реал" є самим титулованим клубом за кількістю завойованих трофеїв: на рахунку "вершкових" - 9 перемог у Лізі Чемпіонів/Кубку чемпіонів, два Кубка УЄФА, а також одна перемога в Суперкубку УЄФА і три Міжконтинентальні Кубки.

Примітно, що "Реал" лише тричі програвав у вирішальному матчі за Кубок чемпіонів - 1962, 1964 і 1981 роках. Тоді іспанці програли відповідно португальській "Бенфіці" 3:5, італійському "Інтеру" 1:3 і англійському "Ліверпулю" 0:1.

Що стосується "Атлетіко", то ця команда ніколи не володіла чемпіонському Кубком, зате двічі перемагала в Лізі Європи та Суперкубку УЄФА.

А от в сезоні 1973/74 "матрацники" програли у фіналі "Баварії". Причому формат розіграшу в разі нічийного результату припускав перегравання. Ось в такому ось матчі і іспанці поступилися більш іменитим і майстровитим німцям - після 1:1 15 травня через два дні мюнхенці розгромили опонента 4:0. Дублями відзначилися один з кращих бомбардирів 20-го століття Герд Мюллер і тепер вже колишній президент баварців Улі Хеннес, який нещодавно був засуджений до 3,5-річного терміну за податкові махінації.

Як би те ні було, але в дуелі знаменитого італійця Карло Анчелотті і молодого аргентинця Дієго Сімеоне удача може посміхнутися не стільки окремим особистостям, скільки колективного духу і самовідданості.

Нагадаємо, що в останній раз "Реал" грав у фіналі ЛЧ в сезоні-2001/02: 15 травня 2002 року в шотландському Глазго завдяки голам легендами "Королівського клубу" Раулю і Зінедіну Зідану іспанська команда перемогла 2:1. До речі, в тому матчі взяв участь гравець, який може зіграти у вирішальному поєдинку через 12 років: воротар Ікер Касільяс вийшов на заміну на 68-й хвилині, коли його колега Сесар Санчес отримав травму. Касільяс відстояв на нуль і з тих пір надовго став основним кіпером. !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду побив рекорд Мессі у Лізі Чемпіонів

Мессі і його партнери по "Барселоні" не потрапили в збірну іспанської Прімери

УЄФА рекомендує ФФУ подбати про перенесення матчів єврокубків

Півзахисник "Металіста" продовжує боротися за місце у складі збірної Аргентини

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі