Букмекери вірять, що "Динамо" візьме реванш у "Металіста"

Поділитися
Букмекери вірять, що "Динамо" візьме реванш у "Металіста" © football.ua
У ключовому протистоянні 24-го туру Прем'єр-ліги може остаточно знятися питання про ще одного претендента на золото чемпіонату. Аналітики вважають, що більше шансів на успіх у киян, які не перемагали харків'ян будинку вже чотири роки.

Букмекери вважають, що "Динамо" зуміє обіграти "Металіст" у матчі 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який відбудеться 6 квітня о 19:30 в Києві.

На перемогу підопічних Олега Блохіна можна поставити з показником 1,65, успіх харків'ян котирується з "відповіддю" 5,45. Нічийний результат оцінюється з імовірністю 3,5.

При цьому статистика свідчить про повну перевагу динамівців над суперником в домашніх матчах. Втім, успішні результати для "Динамо" в основному стосуються тих часів, коли "Металіст" був або в занепаді, або на шляху становлення.

Найбільш болючим для "біло-синіх" виявилося поразку від харків'ян у невдалому сезоні-2012/13 - тоді, 20 жовтня 2012 року вони поступились 1:3. При цьому Олег Блохін тоді лише прийняв команду і відразу ж поринув у низку ігрових проблем, а заодно отримав серйозні проблеми зі здоров'ям за кілька днів до поєдинку.

У нинішньому сезоні харків'яни і зовсім завдали "Динамо" розгромну поразку 3:0 - так завершився матч першого кола у Харкові. Тепер же динамівці готові по повній програмі відігратися за ту невдачу.

Перший крок був зроблений командою Блохіна півтора тижні тому, коли "Динамо" у Харкові в рамках 1/4 фіналу Кубка України виграла у "Металіста" 3:2. Швидше за все, переконливого реваншу в Києві чекати не варто - букмекери вважають перемогу господарів в один м'яч найвірогіднішим результатом.

Нагадаємо, що в останній раз "Динамо" перемагало "Металіст" на своєму стадіоні як раз з великим рахунком - 3:0. Тоді в сезоні-2009/10 підопічні Валерія Газзаєва не залишили шансів супернику. Правда голами відзначилися гравці, яких вже немає в команді: нинішній футболіст московського "Локомотива" Тарас Михалик і Артем Мілевський, який оформив дубль.

Так що в даний момент у динамівців є два сценарії для протистояння з харків'янами - провали в обороні і відсутність організованих атак, як було минулої осені в Харкові, і відмінні контратакуючі дії з чудовою реалізацією - так команда грала з принциповим опонентом чотири роки тому.

Нагадаємо, що "Динамо" йде на третьому місці турнірної таблиці Прем'єр-ліги: в активі киян 39 очок після 20 матчів. "Металіст" відстає від динамівців на п'ять залікових пунктів, при цьому маючи дві гри в запасі.

Відзначимо, що крім зустрічі в Києві 6 квітня відбудуться матчі: "Чорноморець" - "Металург" З та "Зоря" - "Іллічівець". !zn

Читайте також:

Букмекери істотно знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

"Динамо" відправило в "Металіст" ще одного забракованого Блохіним футболіста

Динамівці офіційно відмовилися від товариського матчу зі "Спартаком"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі