Букмекери не вірять в Україну у протистоянні з Чорногорією

Поділитися
Букмекери не вірять в Україну у протистоянні з Чорногорією Українцям у Чорногорії буде нелегко © football.ua
Шанси перемогти українців у виїзному поєдинку відбірного турніру ЧС-2014 оцінюються аналітиками нижче за шанси суперника.

Букмекерські контори не вірять в українську збірну у протистоянні з Чорногорією, яке відбудеться у Подгориці 7 червня о 21:30.

Шанси підопічних Михайла Фоменка виграти розцінюються вельми примарно - принаймні, якщо їх порівнювати з чорногорцями - коефіцієнт 2,95 проти 2,35. Аналітики вважають, що гра буде безкомпромісною - нічия котирується букмекерами з показником 3,25.

Що ж стосується забитих м'ячів, то їх, на думку аналітиків, буде мало - на те, що футболісти зможуть забити більше 2 голів, можна поставити з коефіцієнтом 2,30. Притому, що голи чорногорців вважаються більш імовірними - 1,35 проти 1,48.

Загалом, якщо орієнтуватися на розклади букмекерських контор, то можна прогнозувати рахунок 1:0 на користь Чорногорії.

Зазначимо, що свій останній виїзний поєдинок у рамках відбору до ЧС-2014 українці провели 22 березня у Варшаві проти Польщі. Тоді українці всупереч всім прогнозам обіграли суперника 3:1.

Нагадаємо, що у групі Н 7 червня відбудеться ще одне протистояння - Молдова - Польща. У цьому поєдинку букмекери не сумніваються у поляках: коефіцієнт - 1,40 на перемогу поляків, 7,65 - на Молдову. Нічия котирується з показником 4,35. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі