Букмекери і аналітики оцінили перспективи України в медальному заліку Олімпіади в Токіо

Поділитися
Букмекери і аналітики оцінили перспективи України в медальному заліку Олімпіади в Токіо Українські олімпійці вже вилетіли до Японії © НОК України
Українським олімпійцям прогнозують завоювання більше 20 нагород.

23 липня в Японії стартує літня Олімпіада, на якій у боротьбу вступлять 157 українських атлетів.

На думку букмекерів, шанси виграти медальний залік у України будуть мінімальними. Коефіцієнт на цей сценарій є скоріше формальним - 300,0.

Беззаперечним фаворитом на перемогу в медальній гонці є США - коефіцієнт 1,05. Далі йдуть Китай (6,50), Японія (23,50), Великобританія (25,50) та Росія (25,50).

При цьому букмекери також дають коефіцієнти на золоті медалі для української команди - коефіцієнт на завоювання 4 або більше золотих нагород становить 2,75, а на 3 або менше - 1,40.

Крім того, американське аналітичне видання Gracenote вважає, що Україна завоює в Токіо 21 медаль, з яких 6 будуть золотих, 7 - срібних і ще 8 - бронзових. Згідно з аналітичним звітом, цей результат принесе українським атлетам 15-те місце в медальному заліку.

Українські спортсмени боротимуться за медалі у 25 видах спорту в 30 дисциплінах. 157 спортсменів - це найменша кількість учасників від України на літніх Іграх за час незалежності.

Олімпійські ігри в Токіо пройдуть з 23 липня по 8 серпня.

Раніше повідомлялося про те, що в Токіо перед стартом Олімпіади-2020 оновлено антирекорд по захворюваності на коронавірус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі