"Будівельник" продовжить грати у столичному Палаці спорту незважаючи на реконструкцію

Поділитися
"Будівельник" продовжить грати у столичному Палаці спорту незважаючи на реконструкцію © iSport.ua
Незважаючи на очікування реконструкції на головній критій арені країни, київська команда збирається і далі проводити на ній домашні поєдинки чемпіонату Суперліги та Єврокубку.

Київський "Будівельник" продовжить виступу в столичному Палаці спорту, незважаючи на те, що на арені заплановано початок реконструкції до Євробаскету-2015.

Про це повідомили в київському клубі відповідь на повідомлення ряду ЗМІ про те, що кияни йдуть зі Палацу спорту і будуть шукати інші варіанти проведення зокрема єврокубкових поєдинків.

"Не потрібно шукати сенсації. Матчі Єврокубка ми будемо грати у Палаці спорту. Вони починаються 8 січня і закінчуються 19 лютого", - розповів генеральний директор "Будівельника" Гедемінас Навикаускас.

ТАКОЖ: Сезон Євроліги у Києві "Будівельник" завершив перемогою

Втім, гендир не виключив, що деякі ігри можуть пройти за межами Києва, заявивши, що у команди є запасний варіант, однак при цьому відмовившись уточнити, який саме.

"Ми продовжуємо грати у Палаці. Нас попередили за два місяці про початок ремонту, щоб не платити компенсацію", - додав Навикаускас.

Нагадаємо, раніше ряд ЗМІ повідомив про те, що запланована спочатку на весняний період реконструкції арени почнеться в січні.

Зазначимо, що Палац спорту став домашньою ареною для "Будівельника" на початку сезону-2012/13: кияни проводили тут домашні матчі в чемпіонаті Суперліги та європейського клубного турніру Єврокубка.

Як би там не було, але у киян вже є досвід проведення матчів Єврокубку за межами Києва. У сезоні-2010/11 "будівельники" зіграли свої поєдинки в Дніпропетровську. Тоді "Будівельник" збирав чималу аудиторію в палаці "Метеор", а в турнірі дійшов до чвертьфіналу. На той момент це був найкращий результат для українських клубів в Єврокубку.

Відзначимо, що в найближчі дні у Палаці спорту заплановано проведення турніру з фігурного катання - міжнародні змагання Ukrainian Open. !zn

Читайте також:

Євробаскет: на будівництво тренувальних баз витратять 300 мільйонів держкоштів

Названі арени, на яких відбудуться матчі Євробаскету-2015

Баскетболіст Олексій Лень став сьомим українцем, дебютировавшим в НБА

Суперники баскетбольної збірної України з чемпіонату світу визначаться в лютому

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі