Британська спортсменка загинула, намагаючись переплисти Ла-Манш

Поділитися
Британська спортсменка загинула, намагаючись переплисти Ла-Манш © teos.com.ua
34-річна британка Сьюзен Тейлор загинула при благодійному запливі через Ла-Манш. Плавчиня збирала гроші на потреби невиліковно хворих дітей.

34-річна британська плавчиха Сьюзан Тейлор померла при спробі перепливти протоку Ла-Манш, що розділяє Сполучене королівство і Францію.

Тейлор здійснювала заплив протяжністю 21 кілометр (33 км) у благодійних цілях - у спробі зібрати кошти для хоспісу Rainbows у місті Лафборо, який надає догляд за невиліковно хворими дітьми.

За словами сестри Сьюзан, вона втратила свідомість у воді ввечері, 14 липня, за місцевим часом, і їй була надана перша допомога з борту супроводжуючого катери. Потім вертоліт доставив її у французьку лікарню в Булоні, де вона померла.

Повідомляється, що температура води в протоці становила 15 градусів. Тіло спортсменки було обмазано гусячим жиром, щоб уникнути переохолодження.

Цей нещасний випадок став сьомим в історії запливів через Ла-Манш, початок яким поклав у 1875 році Меттью Вебб. У липні 2012 року при спробі перепливти протоку Ла-Манш помер ірландський плавець Параик Кейсі.

Сьюзан Тейлор здійснювала заплив під егідою Асоціації плавання в Ла-Манші, яка дає офіційні дозволи на подібні підприємства. !zn

Читайте також:

Француз без рук і ніг за допомогою ластів подолав Ла-Манш

Севастопольський марафонець перетнув море від Кіпру до Ізраїлю вплав

Наслідувач Форреста Гампа пішки здійснив 178-денну подорож через всю Америку (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі