Бразилець Жажа вважає ювілейний хет-трик новим етапом кар'єри в "Металісті"

Поділитися
Бразилець Жажа вважає ювілейний хет-трик новим етапом кар'єри в "Металісті" Жажа Коельо оформив довгоочікуваний хет-трик за "Металіст" © rush.org.ua
Бразильський нападник розігрався в той момент, коли на футбольних полях України стояла явно не південноамериканська погода.

Бразильський нападник "Металіста", який кілька років тому вважався лідером атак команди, порадував уболівальником яскравою грою в матчі 14-го туру Прем'єр-ліги проти луганської "Зорі".

Його три голи у ворота суперників допомогли харків'янам здобути важливу перемогу в чемпіонаті. Цікаво, що хет-трик Жажа став першим у його кар'єрі, проте двічі ювілейним за кількома параметрами: 10-м "трюком з капелюхом" харків'ян в українському чемпіонаті, а також 10-м для бразильців в українських клубах.

Саме три голи Жажа дозволили гравцям "Металіста" вийти на перше місце за кількістю представництв у топ-10. За цим показником харків'яни випередили співвітчизників з "Динамо" і "Шахтаря".

Сам Жажа досить емоційно відреагував на свій успіх, а також перемогу команди.

Я дуже радий, що забив три м'ячі і допоміг своїй команді відсвяткувати перемогу. Це безпрецедентне звершення і новий етап моєї кар'єри в "Металісті". Намагаюся повністю присвячувати себе команді і робити на полі все можливе для перемоги. Ми добилися гарного результату перед нашими уболівальниками і заробили важливі три очки", - сказав Жажа в інтерв'ю бразильським ЗМІ.

Читайте також: Бразильці "Шахтаря" дебютували за національну збірну

27 листопада Металіст зазнав п'ятої поразки поспіль у Лізі Європи, програвши на виїзді турецькому "Трабзонспору" 1:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі