Брати Клички можуть наступного року провести бій в Україні

Поділитися
Один з наступних боїв братів Володимира і Віталія Кличка може відбутися наступного року в Києві або Донецьку. Про це у понеділок, 30 серпня, повідомив менеджер українських боксерів Бернд Бенте на прес-конференції в Києві.
Один з наступних боїв братів Володимира і Віталія Кличка може відбутися наступного року в Києві або Донецьку. Про це у понеділок, 30 серпня, повідомив менеджер українських боксерів Бернд Бенте на прес-конференції в Києві. «Я хотів би організувати один з поєдинків у Києві чи Донецьку - на стадіонах. Особливо це актуально напередодні Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Ми знаємо, що економічна ситуація в Україні поліпшується з кожним місяцем. І, сподіваюся, нам вдасться організувати поєдинок в одному із цих міст наступного року», - сказав він. Нагадаємо, Віталій Кличко захищатиме свій чемпіонський титул 16 жовтня на арені 02 World у Гамбурзі в поєдинку із Шенонном Бріггсом. У свою чергу молодший із братів - Володимир - 11 вересня проведе бій з нігерійцем Семюелом Пітером.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі