Брати Суркіси довели, що не вивозили з України приписаних їм мільйонів доларів

Документ
Поділитися
Брати Суркіси довели, що не вивозили з України приписаних їм мільйонів доларів © УНІАН
Ігор та Григорій Суркіси представили документи угорської митниці, в яких немає жодного слова про начебто мільйони доларів, які були вивезені братами.

Брати Ігор та Григорій Суркіси оприлюднили документи, якими спростували неправдиві повідомлення, що були поширені у засобах масової інформації щодо обставин їх виїзду закордон 26 лютого 2022 року.

Так, засоби масової інформації без перевірки передрукували повідомлення про те, що брати залишили Україну на другий день війни, і начебто не задекларували особливо велику суму в доларах США. Цей факт начебто розкрився на підставі даних угорської митниці, де готівку було офіційно задекларовано.

При цьому, видання, яке першим опублікувало дане повідомлення, не надало жодних доказів на підтвердження указаних тверджень.

Натомість Ігор та Григорій Суркіси представили документи угорської митниці, в яких немає жодного слова про начебто мільйони доларів, які були вивезені братами в указану дату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі