"Божевільне бажання побачити "Донбас Арену": український олімпійський чемпіон приїде до Донецька після деокупації міста

Поділитися
Верняєв народився у Донецьку © НОК України
Спортсмен хоче знову побачити один із найкращих стадіонів Європи у своєму рідному місті.

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв розповів про те, що після деокупації мріє повернутися до свого рідного Донецька.

"Чи вірю ви у звільнення Донецька військовим шляхом? Я не хочу бути "диванним" експертом, тому довіряю офіційним представникам та джерелам. Вони розуміють ситуацію і знають, що треба робити. Але після деокупації я одразу поїду додому хоча б на день-два. Я розумію, що для налагодження там нормального життя потрібен час, але бажання побачити нашу "Донбас Арену" у мене божевільне", – сказав Верняєв.

29-річний уродженець Донецька є олімпійським чемпіоном 2016 року на брусах, чемпіоном світу 2014 року на брусах, шестиразовим чемпіоном Європи та дворазовим чемпіоном Європейських ігор.

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого минулого року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку під обстріл потрапив стадіон "Донбас Арена".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі