Бою Кличка і Джошуа хоче весь світ - Форман

Поділитися
Бою Кличка і Джошуа хоче весь світ - Форман Форман підтримав бій Кличка і Джошуа © Sky Sports
Колишній чемпіон світу Джордж Форман впевнений, що українець залишається загрозою в суперважкому дивізіоні.

Легендарний боксер важкої вагової категорії Джордж Форман підтримав ідею проведення поєдинку українця Володимира Кличка і британця Ентоні Джошуа, який володіє поясом чемпіона світу за версією IBF.

За словами Формана, 40-річний Кличко може представляти загрозу для більш молодого суперника навіть не в кращій своїй формі.

"Думаю, що цей поєдинок може стати одним з кращих за довгий час. На ринг вийдуть досвід і молодість, розум і агресія. Кличко є класним боксером, у якого є головна зброя - лівий джеб. Якщо у тебе є джеб, то ти в будь-якому випадку будеш демонструвати найвищий рівень, навіть у тому випадку, якщо кращі дні вже позаду. Зрозуміло, що весь світ хоче побачити бій Кличка і Джошуа - про це будуть писати абсолютно всі", - сказав 67-річний Форман.

"В суперважкій вазі з'явилися яскраві боксери, які здатні почати нову еру. Вайлдер і Джошуа - справжні феномени на тлі інших".

Читайте також: Гонорар Кличка і Джошуа за бій складе 30 мільйонів фунтів - ЗМІ

Нагадаємо, Володимир Кличко отримав травму, через яку не зможе вийти на ринг 10 грудня, як планувалося раніше. Бій між українцем і чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа може відбутися вже навесні 2017 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі