Боснія і Герцеговина – Україна: анонс, де і коли дивитись півфінал кваліфікації Євро-2024

Поділитися
Українцям залишилося два кроки для виходу до фінальної частини турніру.

У четвер, 21 березня, у Зениці в рамках півфінального матчу плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина прийматиме національну збірну України.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Боснія і Герцеговина – Україна.

У прямому ефірі мовлення T2 та кабельного ТБ матч збірної України покажуть регіональні телеканали "Суспільного". У мережі гру транслюватиме медіасервіс MEGOGO та платформа Volia TV. Аудіотрансляція проходитиме в ефірі радіо "Промінь".

Україна та Боснія і Герцеговина не зуміли напряму вийти у фінальну частину турніру, тому завдяки своїм виступам у Лізі націй отримали шанс поборотися за путівку до Німеччини через плей-оф кваліфікації.

У розташуванні Сергія Реброва перебуває велика кількість українських футболістів, які мають достатню ігрову практику в європейських чемпіонатах, тому на деякі позиції є по два топові гравці, а наставник національної збірної матиме досить приємні проблеми з вибором стартового складу на гру.

З неприємних кадрових новин для України є травма основного опорного півзахисника Тараса Степаненка, а також ушкодження Віктора Циганкова, участь якого у поєдинку перебуває під питанням.

Якщо говорити про суперника збірної України, то із відомих імен у команді боснійців можна згадати зіркових ветеранів 38-річного Едіна Джеко з "Фенербахче" та 33-річного Міралема П'яніча з "Аль-Шарджи" (ОАЕ).

Зазначимо, що чотири гравці збірної Боснії і Герцеговини виступають у російських клубах - Ренато Гойкович та Іван Башич в "Оренбурзі", Амар Рахманович у "Крильях Совєтов" та Саїд Хамуліч у московському "Локомотиві".

Команди зустрічалися двічі у своїй історії у відборі на ЧС-2022. Тоді у Львові було зафіксовано нічию 1:1, а на виїзді Україна обіграла боснійців з рахунком 2:0.

Боснія і Герцеговина – Україна

Плей-оф кваліфікації Євро-2024, півфінал

Четвер, 21 березня, Зениця, стадіон "Біліно Поле", 21:45

Трансляція: регіональні канали "Суспільного", MEGOGO, Volia TV, радіо "Промінь"

Арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)

Орієнтовні склади:

Боснія і Герцеговина: Піріч, Дедич, Гойкович, Колашинац, Хаджикадунич, Рахманович, П'яніч, Крунич, Цимирот, Хайрадинович, Джеко

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Сидорчук, Зубков, Зінченко, Судаков, Мудрик, Яремчук

Прогноз ZN.UA: 1:2.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч збірної України проти Боснії s Герцеговини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі