"Боруссія" запропонувала "Динамо" 20 мільйонів за Ярмоленка - ЗМІ

Поділитися
"Боруссія" запропонувала "Динамо" 20 мільйонів за Ярмоленка - ЗМІ Ярмоленко зацікавив ще одну команду © football.ua
Німецький топ-клуб хоче закрити проблемну позицію на правому фланзі атаки.

Київське "Динамо" отримало ще одну пропозицію щодо трансферу Андрія Ярмоленка. За інформацією джерела Tribuna.com, дортмундці готові заплатити за лідера київського клубу 20 мільйонів євро.

Початкова пропозиція "Боруссії" полягала в тому, щоб виплатити цю суму двома частинами: 15 мільйонів відразу і 5 мільйонів протягом декількох років. Проте пізніше дортмундці погодилися заплатити 20 мільйонів одним платежем - такі умови прописані в контракті "Динамо" з Ярмоленком. Реакція "Динамо" поки невідома. Якщо київський клуб погодиться, то сторони мають встигнути оформити угоду до понеділка.

Раніше, нагадаємо, президент київського клубу Ігор Суркіс відхилив пропозиції "Сток Сіті" і "Евертона", сказавши, що прийняв рішення поки не відпускати Ярмоленка, так як "Динамо" належить стартувати в Лізі чемпіонів. Сам Ярмоленко також зазначив, що тему його переходу можна закривати, адже до закриття трансферного вікна залишилося дуже мало часу.

Читайте також: Ребров не хоче відпускати Ярмоленка

Також, за інформацією британської преси, до закриття трансферного вікна місце роботи може змінити скандальний Дьємерсі Мбокані. Конголезець може відправитися в оренду в англійський "Норвіч".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі