Борис Джонсон закликав віддати футбольний Євро Україні та висміяв заявку Росії

Поділитися
Борис Джонсон закликав віддати футбольний Євро Україні та висміяв заявку Росії Борис Джонсон не розуміє оптимізму Росії © Bloomberg
Британський прем'єр-міністр висміяв спроби росіян отримати великий турнір.

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон відреагував на подання заявок Росією на проведення чемпіонатів Європи з футболу у 2028-му та 2032-му роках.

"Думка про те, що Росія прямо зараз має ідею провести футбольний турнір або інший культурний захід, виходить за рамки сатири. Я не можу повірити, що хтось серйозно розгляне їхню заявку.

Думаю, що найкращим варіантом буде виведення всіх російських військ та передача турніру Україні", - цитує Джонсона The Guardian.

Варто зазначити, що заявки на проведення чемпіонату Європи-2028 з футболу подали Англія, Північна Ірландія, Республіка Ірландія, Шотландія та Уельс (усі - спільно), а також Росія та Туреччина. На Євро-2032 претендують Росія, Туреччина та Італія. Країни-господарки турнірів будуть оголошені у вересні 2023 року.

Раніше повідомлялося про те, що в Росії вирішили проводити власні чемпіонати світу та Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі