Боксер-рекордсмен Мейвезер може заробити 100 мільйонів за бій з Пак'яо

Поділитися
Боксер-рекордсмен Мейвезер може заробити 100 мільйонів за бій з Пак'яо Флойд Мейвезер може отримати понад 100 мільйонів доларів за бій © http://instagram.com/floydmayweather
У світовому боксі може відбутися матч, який поб'є рекорд за загальним призового фонду. Природно в такому поєдинку в ринг вийдуть кращі з кращих.

Двоє кращих боксерів сучасності - американець Флойд Мейвезер і філіппінець Менні Пак'яо можуть все-таки зустрітися і з'ясувати стосунки на боксерському рингу.

Чемпіону світу у ваговій категорії до 66,7 кг за версією WBO Пакьао запропонували за бій з чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях Флойдом Мейуэзером 80 мільйонів доларів, а американцеві - 100 мільйонів, інформує mb.com.ph. Крім того, додатково в призовий фонд буде включений і відсоток від платної трансляції.

Пак'яо у своїй професійній кар'єрі здобув 57 перемог і зазнав п'ять поразок. У своєму останньому поєдинку філіппінець завдав поразки американцеві Крісу Алджиери.

На рахунку Мейвезера - 47 перемог і жодної поразки. Американець за свою кар'єру переміг практично всіх зірок світового боксу - Оскара де ла Хойу, Артуро Гатті, Мігеля Котто, Шейна Мослі, Рікі Хаттона і багатьох інших. Боксер вже кілька років є найбагатшим спортсменом світу.

Додамо, що ідея зустрічі двох найкращих боксерів в середніх вагах виникла давно, проте до цих пір вона не знайшла втілення - в основному з-за того, що представники сторін не можуть домовитися про розподіл гонорару. Адже кожен із спортсменів вважає, що вартий більше, ніж його суперник. Зокрема, Мейвезер кілька разів говорив про те, що саме він більше потрібен філіппінцю, ніж навпаки.

Читайте також: Бій Кличко - Пулєв показав зростання популярності українського боксера у США

23 листопада в Макао українець Василь Ломаченко провів свій четвертий бій у професійній кар'єрі: в андеркарті поєдинку між Менні Пак'яо - Кріс Алджиери він травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі