Блохін розповів про переваги "Бордо"

Поділитися
Блохін розповів про переваги "Бордо" Блохін знає, як треба грати з "Бордо" © www.fcdynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" перед зустріччю у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким клубом вважає, що у суперника є кілька козирів.

Перший матч 1/16 фіналу, який відбувся 14 лютого у Києві, завершився внічию 1:1. Саме це Олег Володимирович вважає головною перевагою "Бордо".

"У Бордо є перед нами перевага - рахунок першої зустрічі 1:1. Цей результат більше на руку французам. Наш суперник віддає перевагу оборонній грі, діє на контратаках. Це - дуже організована команда. Є гравці, які створюють потенціал в атаці Обраньяк, Плашил, Сане. Можливо, їм не вистачає хорошого центрального нападника. Гарні крайні захисники і півзахисники, що створюють напругу на флангах. У "Бордо" також небезпечні стандартні положення. Але ця команда не звикла грати першим номером", - цитує Блохіна офіційний сайт "Динамо".

Але все ж таки, коли Блохіна на передматчевій прес-конференції запитали про шанси "Динамо" і що можна протиставити суперникові, він, схоже, знайшов відповідь.

"Будемо думати, до матчу ще є час. У першому таймі ігри "Бордо" з "Ліоном" команда добре пресингувала, це теж над чим подумати. Так само як і те, чому "Бордо" не вистачило на другий тайм. "Ліон" їм нічого не дозволив зробити на флангах, можливо, саме тому у "Бордо" виникли проблеми.

До речі, 21 лютого Олег Блохін зможе розраховувати на досвідченого воротаря Олександра Шовковського і нападаючого-голеадора Брауна Ідейє.

Нагадаємо, що другий матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Бордо" і "Динамо" почнеться 21 лютого о 22:00.

Читайте також:

Букмекери не вірять у "Динамо" і "Дніпро"

"Динамо" вилітає в гості до "Бордо", розгромленого лідером у місцевому чемпіонаті

В "Дніпрі" впевнені в перемозі і виході в наступний раунд Ліги Європи

"Динамо" створює моменти, б'є по воротах, забиває, але грає внічию з "Бордо"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі