БК "Дніпро" буде тренувати український фахівець

Поділитися
БК "Дніпро" буде тренувати український фахівець Журавльов вже тренував "Дніпро" раніше © БК Днепр
Віце-чемпіон України не домовився про продовження контракту з Вальдемарасом Хомічусом.

БК "Дніпро" почав підготовку до нового сезону під керівництвом українського фахівця Дениса Журавльова. Екс-асистент Майка Фрателло в збірній України поки що буде працювати в якості виконуючого обов'язки головного тренера.

За інформацією дніпропетровського ТБ, таке рішення було прийнято клубом у зв'язку з відсутністю домовленості про продовження угоди з литовським фахівцем Вальдемарасом Хомічюсом, який працював з командою в попередні роки.

Журавльов вже очолював "Дніпро" з 2009 по 2012 роки і вигравав із командою Кубок Суперліги. Також фахівець тренував збірні України U-20 і U-18.

Відзначимо, що в команді з'явився один новачок. Крім молодих хлопців із "дубля" і ДЮСШ №5, із "Дніпром" працює Микола Вільховецький - екс-капітан дніпропетровського клубу в останні два сезони виступав у запорізькому "Ферро".

Нагадаємо, в минулому сезоні "Дніпро" сенсаційно пройшов у півфіналі плей-офф Суперліги "Будівельник", а у фіналі поступився южненському "Хіміку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі