Бій Усика відбудеться 17 грудня, суперник знайдений - промоутер

Поділитися
Бій Усика відбудеться 17 грудня, суперник знайдений - промоутер Усика чекає дебют у США © polsatsport.pl
При цьому польські важковаговики не захотіли зустрічатися з українцем.

Команда чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі Олександра Усика (10-0, 9 КО) владнала всі деталі наступного бою, який відбудеться 17 грудня в Інглвуді, Каліфорнія. При цьому вечір боксу буде показаний на телеканалі HBO.

Раніше повідомлялося, що представники Усика ведуть переговори з двома поляками - Кшиштофом Влодарчиком і Матеушем Мастернаком, але генеральний директор K2 Promotion Ukraine Олександр Красюк зазначив, що суперником українця буде інший боксер.

"Ми домовилися з HBO - бій Усика відбудеться 17 грудня. Канал покаже бій Олександра разом із зустріччю Бернарда Хопкінса і Джо Сміта-молодшого. Вечір боксу пройде в Інглвуді - в Каліфорнії. Зараз Саша проходить акліматизацію в США, звикає до різниці в часі. Ми досягли угоди з противником, але ще не підписали контракт. Скажу, що це не Мастернак, про якого писали раніше. Правда, що я робив йому пропозицію, як Влодарчику. Але ні перший, ні другий пропозицію не прийняли", - сказав Красюк.

"Саша в Штатах поки всього кілька днів - встиг побачитися з Ломаченком, Гвоздиком, Ковальовим. Думаю, до кінця тижня до нього приєднається Джеймс Алі Башир - і повним ходом почнеться тренувальний процес".

Читайте також: Ломаченко переможе Уолтерса за очками - Усик

Нагадаємо, раніше у ЗМІ повідомлялося про те, що наступним суперником Усика може стати непереможний американець Майкл Хантер-молодший (12-0, 8 КО).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі