Бій Усика та чемпіона світу Гловацьки може пройти в Україні

Поділитися
Бій Усика та чемпіона світу Гловацьки може пройти в Україні Усик може стати чемпіоном світу в Україні © K2 Promotions
Команда українця хоче запросити чемпіона на свою територію.

Титульний поєдинок між українцем Олександром Усиком (9-0, 9 КО) і володарем поясу WBO Кшиштофом Гловацьки (26-0, 16 КО) може пройти на одному з футбольних стадіонів України. Про це заявив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк.

"Процес переговорів запущений. Ми запропонували команді поляка дату в липні-серпні. Місцем проведення розглядаємо футбольні арени Одеси, Львова чи Києва. Вся Україна чекає цієї події і ми докладемо всі зусилля для того, щоб цей поєдинок відбувся у нас".

Крім того, Красюк підтвердив рішення WBO санкціонувати бій і дати сторонам місяць на самостійні переговори до промоутерських торгів, про що раніше повідомляла польська преса.

"Вчора чемпіонський комітет Всесвітньої боксерської організації видав офіційний лист, в якому зобов'язав чемпіона Кшиштофа Гловацьки і обов'язкового претендента Олександра Усика провести переговори щодо дати, місця та умов поєдинку".

Нагадаємо, Усик 23 квітня повинен був провести бій проти британця Стівена Сіммонса, проте поєдинок був скасований через травму українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі