Біля посольства Росії в Лондоні поставили коробку для повернення медалей

Поділитися
Біля посольства Росії в Лондоні поставили коробку для повернення медалей Британці закликають Росію повернути медалі © Twitter
Букмекери закликали російських спортсменів віддати нагороди, здобуті нечесним шляхом.

Британська букмекерська контора Paddy Power встановила біля посольства Росії у Великобританії коробку для повернення медалей, закликавши таким чином російських спортсменів повернути нагороди, здобуті нечесним шляхом.

"Ми поставили медальну амністиційнц коробку біля російського посольства для спортсменів, що здобули нагороди незаконним шляхом", - повідомили букмекери у своєму "Твіттер".

У написи на коробці ("Putin your medals") обігрується прізвище президента Росії Володимира Путіна. "Put in" можна перекласти з англійської як "покладіть в", а всю фразу - "Покладіть усередину свої медалі".

twitter.com/paddypower

Нагадаємо, згідно з доповіддю керівника WADA Річарда Макларена, яка була опублікована 18 липня, Міністерство спорту РФ, Центр підготовки спортсменів, ФСБ і дві антидопінгові лабораторії в Москві і Сочі були замішані в приховуванні та підміні позитивних допінг-проб, а також підтримці допінгової програми в російському спорті.

Раніше WADA закликало відсторонити Росію від участі у всіх міжнародних змаганнях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі