"Без шансів": в Росії не вірять у допуск футбольної збірної на ЧС-2026

Поділитися
© Чемпионат
Окупанти залишаються без престижних футбольних міжнародних турнірів.

Футболіст збірної Росії та пітерського "Зеніту" Андрій Мостовий висловив упевненість у тому, що національну команду РФ не допустять до участі у відборі до чемпіонату світу-2026.

"Наше покоління могло б непогано виступити. Це моя думка. У нас хороша команда за іменами, і те, що ставить тренер. Дуже цікавий футбол. Дуже засмучуюсь, але що є, то є.

ЧС-2026? Звичайно, було б добре, якби це сталося. Але я в це не вірю. На даний момент 100% цього не станеться у 2026 році. Чи є шанс? Я не бачу жодного шансу на даний момент, те, що зараз відбувається в усьому світі…" – сказав Мостовий.

Нагадаємо, у лютому 2022 року ФІФА та УЄФА усунули російські збірні та клуби від участі у міжнародних турнірах через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

ЧС-2026 стане першим в історії, у фінальній частині якого зіграють 48 команд. Мундіаль триватиме 39 днів, за які буде зіграно 104 матчі, що також стане рекордом.

Раніше повідомлялося, що в Естонії відмовилися пускати російських футболістів на матч єврокубків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі