Беллью схуднув на 13 кілограм заради бою з Усиком

Поділитися
Беллью схуднув на 13 кілограм заради бою з Усиком Бій відбудеться 10 листопада © BoxingScene
Британець готується до поєдинку проти українця.

Британський боксер Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) заради бою з українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО) опустився з надважкої ваги у важку і вже скинув 13 кілограм.

"9 листопада на зважуванні ви побачите, як у підготовці до цього бою я зігнав більше 13 кг ваги. Але це дурниця. Це не важливо. Вага, дієта - все це не важливо. Важливий лише сам бій. Можливість стати абсолютним чемпіоном світу. Тільки це має значення", - цитує Беллью Sky Sports.

"Плювати на вагу, плювати на те, наскільки Усик хороший, плювати на всю ту нісенітницю, яку він несе. Він каже, що в рингу стає невидимим? Плювати на це. Важливо лише те, що відбудеться 10 листопада на рингу. Не важливо, як я буду виглядати на вагах. Чи будуть у мене красиві, накачані м'язи, здоровенні банки".

Бій Усик - Беллью пройде 10 листопада в Манчестері. На кону стоятимуть титули українця за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Транслювати подію в Англії буде Sky Sports, а в США – стриминговый сервіс Dazn.

Нагадаємо, Олександр Усик є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. У фіналі Всесвітньої боксерської серії він здолав росіянина Мурата Гассієва.

Раніше Олександр Усик показав, як проходить підготовка до бою проти Беллью.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі