Беленюк виграв міжнародний турнір з боротьби в Туреччині

Поділитися
Беленюк виграв міжнародний турнір з боротьби в Туреччині Беленюк завоював "золото" © XSport.ua
Всього українські борці завоювали дві медалі.

Українська збірна зуміла завоювати дві медалі на міжнародному турнірі з боротьби, який проходив у турецькому Стамбулі. Жан Беленюк зумів виграти "золото" у ваговій категорії до 87 кілограм. На шляху до фіналу він переміг українця Андрія Антонюка (5:0), білоруса Радзика Кулієва (4:3) і індійця Раміна Техерисартангга (3:2). У фінальному поєдинку українець переміг азербайджанця Ісламу Аббасова (3:1).

Другу медаль завоював Денис Дем'янков, який здобув "бронзу" у ваговій категорії до 67 кілограмів. Він переміг азербайджанця Каріма Яфарова і японця Шимоямаду Цучику у нижній сітці турніру. Ще троє українців програли сутички за "бронзу". У вазі до 130 кілограм Микола Кучмій поступився білорусу Йосебу Чугошвілі, а у вазі до 63 кілограм Дмитро Цимбалюк та Ленур Теміров також зупинилися за крок від медалі.

Нагадаємо, в 2016 році Беленюк на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро завоював "срібло". У фіналі Олімпіади киянин при спірному суддівстві з рахунком 2:8 поступився росіянину Давиту Чакветадзе.

Крім успіху на Олімпіаді Беленюк вдруге в кар'єрі став чемпіоном Європи. На континентальному форумі в Ризі в сутичці за "золото" у ваговій категорії до 85 кг українець зупинив представника збірної Грузії Роберта Кобліашвилі.

Раніше повідомлялося про те, що Жан Беленюк відмовився виступати за Китай.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі