Бажання є, а майстерності не вистачає - тренер "Зорі"

Поділитися
Бажання є, а майстерності не вистачає - тренер Віктор Скрипник © ФК Зоря
Луганчани поступилися АЕКу.

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував поразку від АЕКа з рахунком 1:4 в третьому турі групового етапу Ліги Європи.

"Заслужено програли, знову швидкий гол і невміння зіграти у своєму штрафному, навіть попри чисельну більшість. Бажання є, а майстерності не вистачає. Поки ми збираємо негативний досвід з цієї Ліги Європи. Переживаємо непростий момент, сподіваємося з честю з цього вийти.

Хотіли, щоб помилки матчу з "Брагою" не повторилися. Але одна справа говорити - інше робити. Ми всі злі, переживаємо, але руки не опускаємо. Ми кожен раз наступаємо на ті ж граблі, не вміємо грати проти м'яча.

Те, що в УПЛ проходить - в Лізі Європи не виходить, і це боляче б'є по тобі. Дитячі помилки дратують і мене, і гравців. Але це досвід, треба це пройти та вийти сильними. Хочеться швидше реабілітуватися ", - цитує Скрипника Sport.ua.

"Зоря" в третій раз у своїй історії виступає на груповому етапі Ліги Європи. Луганчани зазнали третьої поспіль поразки та займають останнє місце в групі G. Наступний єврокубковий матч "Зоря" зіграє з АЕКом в Греції 26 листопада.

Нагадаємо, у другому турі Ліги Європи "Зоря" була слабшою за "Брагу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі