"Барселона" забила гол після розіграшу пенальті

Поділитися
"Барселона" забила гол після розіграшу пенальті Суарес забив з передачі Мессі © Twitter
Каталонці повторили те, що в 1982 році вдалося зробити легендарному Йохану Кройфу.

У матчі чемпіонату Іспанії проти "Сельти" "Барселона" оригінально реалізувала пенальті. Каталонці замість прямого удару по воротах розіграли одинадцятиметровий.

До м'яча підійшов Лео Мессі, але не став пробивати, а віддав пас праворуч на Луїса Суареса, який і відправив м'яч у сітку воріт. Гол був забитий за всіма правилами: пас був зроблений вперед, всі польові гравці, крім Мессі, в момент удару перебували за межами штрафного майданчика, Мессі не торкався м'яча вдруге до дотику іншого гравця, і м'яч зробив мінімум один повний оберт.

"Не бачу тут нічого поганого і забороненого. Все було за правилами, такий же пенальті у свій час забив Кройф. Комусь це сподобається, комусь - ні. Але ми намагаємося не тільки завойовувати трофеї, але і розважати вболівальників, вигравати, показуючи видовищний футбол. Я не здивувався такому розіграшу 11-метрового, оскільки знав про нього заздалегідь", - підкреслив головний тренер "Барселони" Луїс Енріке.

Barcelona FC
Twitter
Читайте також: Мессі встановив унікальне досягнення

Зазначимо, що подібний розіграш пенальті став відомий завдяки Йохану Кройфу. Легендарний нідерландець в 1982 розіграв такий пенальті разом з одноклубником по "Аяксу" Йеспером Йонсоном.

Додамо, що "Барселона" розгромила "Сельту" з рахунком 6:1 і продовжує лідирувати в чемпіонаті Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі