"Барселона" - "Севілья": "Були і більш божевільні матчі, але не у фіналі"

Поділитися
"Барселона" - "Севілья": "Були і більш божевільні матчі, але не у фіналі" Мессі був визнаний найкращим гравцем матчу
"Барселона" не змогла перемогти "однією лівою", а "Севілья" боролася протягом всієї гри.

Головні тренери команд і кращий гравець матчу підвели підсумок протистояння за Суперкубок УЄФА, в якому "Барселона" обіграла "Севілью" з рахунком 5:4.

Наставник "Барселони" Луїс Енріке, який біля керма клубу виграв свій четвертий трофей з чотирьох можливих, зазначив, що зробити це було дуже важко: "Я переживав і більш божевільні матчі, ніж цей, але не у фіналі. Дуже важко вигравати будь-які трофеї, і цей матч знову це показав. Нам довелося важко на початку гри, суперники одразу повели в рахунку, але ми зуміли виправити ситуацію. Було дуже і дуже важко. "Севілья" відмінно проявила себе, програючи по ходу матчу. Зрозуміло, що, коли ти виграєш 4:1, супернику втрачати нічого. Зараз ми повинні проаналізувати, що сталося з командою після цього, і як "Севільї" вдалося повернутися в гру завдяки пенальті і декільком фланговим атакам. Це буває. У минулому сезоні ми вели з рахунком 2:0 в гостях у "Севільї", але вона відігралася. Люди думають, що "Барса" переможе автоматично, але це не так".

Унаї Емері в двадцятий раз у своїй кар'єрі не зумів обіграти "Барселону", але все одно пишається своєю командою, яка відігралася після 1:4: "Коли рахунок став 4:1, ми, як ви самі розумієте, майже втратили надію. Але ми все одно налаштовувалися на боротьбу впродовж всього матчу, і так вийшло, що сьогодні він тривав 120 хвилин. Моя задача була допомогти втомленим гравцям і випустити футболістів, які зможуть розширити діапазон наших дій. При 4:3 ми побачили надію і таки зуміли забити рятівний четвертий гол. Ми перевели дух і виходили на додатковий час з вірою в успіх. "Барселона" краще діяла при "стандартах", коли всі втомилися. Шкода, що ми не реалізували три відмінних моменти, які виникли вже за рахунку 5:4. Сьогодні ми поступилися, але боролися впродовж усього матчу".

Також Емері віддав належне Ліонелю Мессі, сказавши, що "Барселона" виграє трофеї багато в чому завдяки його здатності грати на найвищому рівні. Сам Мессі, якого було визнано кращим гравцем матчу, зазначив, що перемогти однією лівою "Севілью" не вдалося.

"Перші 60 хвилин ми ґрунтовно володіли м'ячем, створювали моменти і забивали, однак після цього занадто розслабилися. "Севілья" посилила тиск, забила, і все це було для нас непросто. Було таке відчуття, що ми перемагаємо однією лівою, і тут "Севілья" відігралася", - підкреслив Мессі, - Я дуже радий, що саме Педро забив переможний м'яч. Особисто я не знаю, яке рішення він прийме - залишатися в "Барселоні" чи ні, але ми всі його підтримуємо і будемо підтримувати".

Нагадаємо, поєдинок за Суперкубок, який проходив у Тбілісі, тривав 120 хвилин, а переможний м'яч на 115-й хвилині зустрічі забив Педро, який вийшов на заміну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі