"Барселона" – "Реал": де і коли дивитись Ель Класіко 28 жовтня

Поділитися
© Barcelona FC
Гранди іспанського футболу зустрінуться у Каталонії.

У суботу, 28 жовтня, в 11-му турі чемпіонату Іспанії з футболу відбудеться Ель Класіко - каталонська "Барселона" прийматиме мадридський "Реал".

В Україні поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі за підпискою на медіасервісі MEGOGO та на платформі Volia TV. Стартовий свисток поєдинку на Олімпійському стадіоні імені Луїса Компаніса пролунає о 17.15.

"Барселона" та "Реал" провів 253 матчі у своїй історії - 102 зустрічі виграв "королівський клуб", а 99 залишилися за "гранатово-синіми". У чемпіонаті Іспанії відбулося 183 поєдинки – 77 разів перемагали мадридці, а 74 – каталонці.

"Реал" після десяти зіграних поєдинків набрав 25 очок і лідирує у турнірній таблиці Ла Ліги, але випереджає "Жирону" Віктора Циганкова та Артема Довбика лише за додатковими показниками. "Барса" має в активі 24 очки та йде третьою.

Минулого разу команди зустрічалися у березні у рамках другого кола чемпіонату Іспанії – тоді "Барса" здобула перемогу на "Камп Ноу" з рахунком 2:1.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" у дебютному матчі Пушича мінімально програв "Барселоні" у Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі