"Барселона" офіційно оголосила про звільнення Хаві

Поділитися
© Barcelona FC
Легенда клубу більше не тренуватиме каталонців.

"Барселона" офіційно оголосила про звільнення Хаві з посади головного тренера каталонського клубу після закінчення цього сезону.

"ФК "Барселона" хотіла би подякувати Хаві за його роботу як тренера, яка доповнює його безпрецедентну кар'єру гравця і капітана команди, і бажає йому удачі. Цієї неділі в Севільї Хаві проведе свою останню гру як тренер першої команди. Найближчими днями "Барселона" повідомить про новий склад", - йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

44-річний Хаві є легендою "Барселони". Він завершив кар'єру у 2019-му році, а у 2021-му очолив каталонський клуб. У вересні минулого року фахівець підписав новий контракт із "Барсою" до літа 2025 року.

У січні цього року стало відомо про те, що він залишить "Барсу" наприкінці сезону, проте у квітні президент клубу Жоан Лапорт повідомив, що іспанський фахівець залишається.

За інформацією ЗМІ, основною причиною звільнення Хаві стала його публічна критика щодо нестачі фінансових ресурсів у клубу.

Як повідомляє відомий футбольний інсайдер Фабріціо Романо, каталонців найближчим часом очолить німецький фахівець Ганс-Дітер Флік.

Раніше повідомлялося про те, що "Ювентус" звільнив головного тренера за неналежну поведінку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі