"Барселона" і " ПСЖ " зробили ще один крок до заповітного трофею

Відео
Поділитися
"Барселона" і " ПСЖ " зробили ще один крок до заповітного трофею ПСЖ не залишив жодного шансу "Байєру"
Два фаворити нинішнього розіграшу Ліги Чемпіонів впевнено вступили у чвертьфінал змагань, у черговий раз не залишивши шансів своїм суперникам.

"Барселона" і "Парі Сен-Жермен" розібралися в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів з англійським "Манчестер Сіті" і німецьким "Байєром" і впевнено вийшли у чвертьфінал турніру.

"Барса", обігравши суперника на виїзді 2:0, не стала форсувати події на рідному "Ноу Камп" і здобула скромну перемогу 2:1. ПСЖ з тим же рахунком виграв у "Байєра" у Парижі - нагадаємо, що в першій зустрічі парижани розгромили опонента у Леверкузені 4:0.

Таким чином, на сьогоднішній день визначилися чотири команди, які пробилися до 1/4 фіналу: "Баварія", "Атлетіко", "Барселона" і "Парі Сен-Жермен". Примітно, що у Лізі Чемпіонів представництво втратила Італія (вилетів "Мілан"), а також на 50 відсотків зменшилося команд з Англії ("Мансіті" та "Арсенал").

Поєдинок у Барселоні пройшов під диктування господарів - незважаючи на те, що саме "Манчестер Сіті" слід було відіграти фору у два м'ячі. На 18-й хвилині гол забив Неймар, проте взяття воріт не було зараховано через зафіксований офсайд в Альби. Як показало додаткове вивчення епізоду, гравець "Барси" не перебував поза грою. Згодом Неймар втратив ще кілька нагод, щоб відкрити рахунок і зняти всі питання про вихід у чвертьфінал.

Гості були близькими до того, щоб забити на 52-й хвилині, але Віктор Вальдес потягнув удар головою у виконанні боснійця Едіна Джеко. А на 67-й хвилині своє слово сказав Ліонель Мессі - як завжди форвард опинився в потрібному місці в потрібний час, вразивши ворота Джо Харта. Все, на що вистачило англійців - гол Венсана Компані у кінцівці поєдинку. Але він виявився лише голом престижу, адже незабаром Дані Алвеш встановив остаточний, переможний для своєї команди рахунок 2:1.

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

матч

"Барселона" (Іспанія) - "Манчестер Сіті" (Англія) - 2:1 (0:0)

Голи: Мессі, 67 (1:0). Компані, 89 (1:1). Дані Алвеш, 90+1 (2:1).

"Барселона": Віктор Вальдес, Дані Алвеш, Маскерано, Піке, Хорді Альба, Серхіо Бускетс, Іньєста, Хаві, Фабрегас (Серхі Роберто, 87), Неймар (Санчес, 80), Мессі.

"Манчестер Сіті" (Манчестер): Харт, Коларов, Лескотт, Компані, Сабалета, Фернандінью, Мілнер, Турі, Насрі (Хесус Навас, 75), Сільва (Негредо, 72), Агуеро (Джеко, 46).

Попередження: Фернандінью, 9. Коларов, 23. Сабалета, 30. Фабрегас, 54. Компані, 73.

Видалення: Сабалета, 78 (друга ж.к.).

Суддя: Ланнуа (Франція).

12 березня. Барселона. Стадіон "Ноу Камп".

Перший матч - 2:0.

У Парижі кривдник "Шахтаря" у груповому турнірі німецький "Байєр", незважаючи на поразку у першій зустрічі, спробував-таки зачепитися за переможний результат. Вже на 6-й хвилині Сідні Сем відкрив рахунок. Проте німцям треба було забивати ще три голи і при цьому не пропускати. А оскільки на полі був зовсім не донецький клуб, який "аптекарі" сам й обіграли 4:0, завдання виявилося нездійсненним. Тим більше, що незабаром Маркіньос відновив рівновагу, а на 28-й хвилині Сімон Рольфес не забив пенальті.

Фактично це означало капітуляцію: на 53-й хвилині Есек'єль Лавессі вивів ПСЖ уперед, а за півгодини ігрового часу гості нічого не зробили з обороною суперника.

"ПСЖ" (Франція) - "Байєр" (Німеччина) - 2:1 (1:1)

Голи: Сем, 6 (0:1). Маркіньос, 13 (1:1). Лавессі, 53 (2:1).

Нереалізований пенальті: Рольфес, 28 (воротар).

"ПСЖ": Сірігу, Жалле, Маркіньос, Тіагу Сілва, Дзень, Кабай, Пасторе, Рабіо, Лавессі (Лукас, 62), Кавані (Камара, 85), Ібрагімович (Менез, 72).

"Байєр": Лено, Омер Топрак, Гуардадо, Донаті, Волльшайд, Райнарц (Вагенер, 78), Рольфес, Джан, Кастро (Юн Хв Сон, 67), Сем (Брандт, 67), Дердійок.

Попередження: Жалле, 28. Дердійок, 49. Джан, 52. Рабио, 79.

Видалення: Джан, 68.

Суддя: Бебек (Хорватія).

12 березня. Париж. Стадіон Parc des Princes.

Перший матч - 4:0.

Зазначимо, що 13 березня відбудуться перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги Європи, а чергові матчі у ЛЧ заплановано на 18 та 19 березня. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі