Багато українських футбольних клубів задумаються про подальше існування - Стороженко

Поділитися
Багато українських футбольних клубів задумаються про подальше існування - Стороженко "Металіст-1925" виступає у Першій лізі © XSport.ua
Керівництво "Металіста-1925" відзначило, що можливості поповнювати бюджет клубу зараз немає.

Глава наглядової ради "Металіста-1925" Сергій Стороженко у коментарі Tribuna.com розповів, як коронавірус може відбитися на зарплатах в харківському клубі.

"Клуб переживає зараз колосальні збитки. Всі повинні це розуміти. Немає матчів - немає доходів, надходжень від спонсорів, реклами. Це серйозні втрати. Ми не можемо поповнювати бюджет клубу. Якщо в травні або червні не почнеться чемпіонат, то дуже багато клубів задумаються, чи можливо існувати далі.

Всім, хто працює в клубі, заробітна плата виплачується у відповідності зі штатним розкладом. Поки у нас немає ніяких змін, хоча з 18 березня "Металіст-1925" припинив спортивну діяльність і відправив всіх працівників на карантин – і клуб, і дорослі, і дитячі команди, і школу. Всі пішли у вимушену відпустку.

Ми з кінця лютого обговорюємо і вивчаємо всі сценарії. Ми готові. Будемо розмовляти з футболістами. Хто захоче - продовжить контракт. У нас така стратегія клубу - грають місцеві вихованці, і тільки ті, хто дуже хоче. Хтось з розумінням ставиться", - заявив Стороженко.

Нагадаємо, весь український футбол пішов на карантин через пандемії коронавірусу.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" може не потрапити в Лігу чемпіонів у разі дострокового завершення сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі