Australian Open: Долгополов пройшов далі, Стаховський і Марченко вибули

Поділитися
Australian Open: Долгополов пройшов далі, Стаховський і Марченко вибули Долгополов зіграє в Федерером © btu.org.ua
У перший день турнір покинули два українця.

У перший день Australian Open в боротьбу вступили чотири представники України, але далі зуміла пройти тільки половина з них.

Перша ракетка України Олександр Долгополов у стартовому колі здолав опір в особі литовця Річардаса Беранкіса. Для перемоги українцю знадобилося чотири сети. Після успішної першої партії Долгополов поступився у другий, а потім програвав і по ходу третьої (2:4), але зумів переломити хід матчу на свою користь. Підсумковий рахунок - 6:1, 3:6, 6:4, 6:2.

У другому раунді на Олександра Долгополова чекає протистояння з третьою ракеткою світу Роджером Федерером, який в трьох сетах обіграв грузина Ніколоза Басілашвілі.

Сергій Стаховський та Ілля Марченко пробитися у другий раунд не зуміли. Стаховський на старті Australian Open поступився бельгійцю Давиду Гоффену - 6:3, 3:6, 4:6, 4:6. А Ілля Марченко також у чотирьох сетах програв австралійцю Омару Ясіка - 4:6, 6:3, 0:6, 4:6.

У жінок у другий раунд змогла пройти Катерина Бондаренко. У двох сетах третя ракетка України обіграла представницю Австралії Айлу Томлянович. Першу партію Бондаренко завершила на тай-брейку, а другу виграла більш впевнено - 7:6(2), 6:3. Наступною суперницею Бондаренко стане Світлана Кузнєцова з Росії.

Завтра, 19 січня, в боротьбу на турнірі вступлять ще три українки: Еліна Світоліна, Леся Цуренко, а також Марина Заневська, якій вдалося подолати кваліфікацію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі