"Атлетико" розгромив ослаблений "Реал" у столичному дербі

Поділитися
"Атлетико" розгромив ослаблений "Реал" у столичному дербі "Атлетико" вдруге в 2015 році виграв у "Реала" © facebook.com/AtleticodeMadrid
Головний тренер "вершкових" Карло Анчелотті обіцяє, що його команда зробить висновки з нищівної поразки. Підводити підсумки будемо після завершення чемпіонату, зазначив італійський наставник.

"Реал" зазнав ще однієї поразки в 2015 році, і вдруге "Королівський клуб" пав від рук своїх земляків з "Атлетіко".

"Матрацники" після перемоги в Кубку Іспанії не залишили "вершковим" шансів у чемпіонаті Примери, розгромивши іменитого суперника 4:0.

У складі господарів відзначилися захисник Тіагу, півзахисник Сауль Ньигес, нападник Антуан Грізманн і форвард Маріо Манджукіч. На протязі всього ігрового часу "Атлетіко" діяв у властивому собі ключі - дисципліновано, з акцентом на щільність в обороні і швидкі контратаки.

Додамо, що "Реал" вийшов на поле без лідера захисту - Серхіо Рамоса, який отримав травму в поєдинку з "Севільєю". Зате зіграв Кріштіану Роналду, який відбув 3-матчеву дискваліфікацію за неспортивну поведінку. Втім, КриРо залишився "за кадром".

Чемпіонат Іспанії

Приклад

22-й тур

"Атлетико" - "Реал" - 4:0 (2:0)

Голи: Тіагу, 14 (1:0). Ньїгес, 18 (2:0). Грізманн, 67 (3:0). Манджукіч, 89 (4:0).

"Атлетіко": Мойя, Хуанфран, Міранда, Годін, Сікейра, Арда Туран, Габі, Тіагу, Коке (Ньїгес, 10. Рауль Гарсія, 71), Манджукіч, Грізманн (Фернандо Торрес, 77).

"Реал": Касільяс, Карвахаль, Начо, Варан, Фабіу Коентрау, Хедіра (Хесе, 46), Кроос, Іско (Ільярраменді, 68), Бейл, Бензема (Ернандес, 73), Кріштіану Роналду.

Попередження: Кроос, 29. Габі, 45. Арда Туран, 49. Годін, 54. Манджукіч, 82. Хесе, 85.

Суддя: Фернандес Борбалан.

7 лютого. Мадрид. Стадіон "Вісенте Кальдерон".

Незважаючи на поразку, "Королівський клуб" зберігає перше місце в турнірній таблиці і за втраченими очками випереджає "Барселону", яка займає друге місце, на одне очко. "Атлетіко" займає третє місце в таблиці і за кількістю очок наздогнав каталонців, у яких гра в запасі - 8 лютого вони зіграють на виїзді проти "Атлетика" з Більбао.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі