"Астана" - "Динамо", "Ворскла" - "Арсенал": анонс матчів Ліги Європи 29 листопада

Поділитися
"Астана" - "Динамо", "Ворскла" - "Арсенал": анонс матчів Ліги Європи 29 листопада "Динамо" вважається аутсайдером поєдинку © ФК Динамо
Українські клуби зіграють чергові матчі на груповому етапі турніру.

Сьогодні, 29 листопада, київське "Динамо" і полтавська "Ворскла" проведуть поєдинки п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти команд з Казахстану та Англії.

Після яскравої домашньої перемоги в матчі з "Ренном" команда Олександра Хацкевича відправляється в Казахстан, де киянам вистачить навіть ничьейного результату з "Астаною", щоб вийти з групи.

При цьому у динамівців вистачає кадрових проблем - через травму Бєсєдіна на вістрі атаки діє номінальний вінгер Вербич. Не радує стабільною грою голкіпер Денис Бойко, а вся надія на те, що молодь зуміє зловити кураж.

Чемпіонат Казахстану завершився півмісяця тому, "Астана" завоювала титул, але тепер залишається без повноцінної ігрової практики. У нинішньому євросезоні казахстанці в шести матчах здобули п'ять перемог при одній поразці.

Переможець цієї зустрічі достроково вийде в плей-офф з першого місця.

"Астана" - "Динамо"

Четвер, 29 листопада, Астана, "Астана-Арена", 18:00

Пряма трансляція: "Футбол 2"

Арбітр: Іван Бебек (Хорватія).

Орієнтовний склад "Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Шапаренко, Циганков, Сідклей, Вербич.

Прогноз ZN.UA - 1:2.

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу.

Домашня поразка від "Карабаху" до мінімуму знизила шанси полтавців на вихід в плей-офф. Математичні шанси потрапити в євровесну у команди Сачка ще є. Для цього в Києві потрібно обіграти лондонський "Арсенал".

Чому в Києві? Так вирішили в УЄФА через військовий стан. Практично в останній момент "Ворскла" відправилася в столицю, де буде змушена грати без аншлагу на трибунах.

"Арсенал" постарається перемогти і вирішити питання про вихід в плей-офф, але при цьому Унаї Емері привіз в Україну цілий ряд молодих талантів, які отримають ігровий час. Тим не менш, навряд чи полтавцям від цього буде набагато легше, адже резервісти постараються скористатися шансом на всі сто.

"Ворскла" - "Арсенал"

Четвер, 29 листопада, Київ, НСК "Олімпійський", 20:00

Трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Бартош Франковськи (Польща)

Орієнтовний склад "Ворскли": Шуст, Пердута, Чеснаков, Чижов, Сапай, Скляр, Шарпар, Габелок, Кулач, Дитина, Коломоєць.

Прогноз ZN.UA - 0:2.

Раніше букмекери зробили прогноз на черговий матч "Динамо" в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі