Англія в овертаймі дотиснула Данію і зіграє у фіналі Євро-2020

Відео
Поділитися
Англія в овертаймі дотиснула Данію і зіграє у фіналі Євро-2020 Долю путівки в фінал вирішив спірний пенальті © uefa.com
Англійці перемогли в рідних стінах.

У Лондоні на стадіоні "Вемблі" відбувся другий матч 1/2 фіналу Євро-2020, в якому зустрілися збірні Англії і Данії.

Англійці з перших хвилин взяли ініціативу під свій контроль, показавши відмінний темп і агресивно пресингуючи суперника. Однак до середини першого тайму данці зуміли вирівняти гру і навіть вийшли вперед - Дамсгор гарматним пострілом зі штрафного вразив ворота Пікфорда.

Господарі "Вемблі" відразу ж показали відмінну реакцію на перший свій пропущений гол на турнірі, відігравшись через дев'ять хвилин, коли захисник Данії К'єр зрізав м'яч в свої ворота після прострілу від Сака.

Другий тайм пройшов за територіальної переваги Англії, підопічні Саутейта не хотіли переводити гру в овертайм, але датчани грамотно оборонялися і матч перейшов у додатковий час.

В овертаймі англійці продовжили тиск на ворота Данії і зуміли заробити пенальті, коли Стерлінга збили в штрафній. На повторах не було видно очевидного фолу, але арбітр після перегляду VAR поставив 11 метрів, який з добивання реалізував Кейн, вивівши Англію в фінал Євро-2020.

Англія - Данія - 2:1

Голи: К'єр, 39 (автогол), Кейн, 104 - Дамсгор, 30.

Англія: Пікфорд, Уокер, Стоунз, Магуайр, Шоу, Філліпс, Райс (Хендерсон, 95), Маунт (Фоден, 95), Сака (Гріліш, 69, Тріпп'єр, 106), Кейн, Стерлінг.

Данія: Шмайхель, Крістенсен (Андерсен, 78), К'єр, Вестергор (Вінн, 105), Стрігер Ларсен (Васс, 67), Хойберг, Ділейні (М. Йенсен, 88), Мехлє, Брайтвейт, Дольберг (Нергор, 67), Дамсгор (Поульсен, 67).

Попередження: Магуайр - Васс.

Нагадаємо, що першим фіналістом Євро-2020 стала збірна Італії, яка перемогла в півфіналі в серії пенальті команду Іспанії. Фінал турніру пройде 11 липня.

Раніше повідомлялося про те, що Україна розгромно програла Англії в чвертьфіналі Євро-2020.

Підписуйтесь на телеграм-канал ZN.UA про Євро-2020 .

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі