Американський тренер висловився про майбутнє Усика в суперважкій вазі

Поділитися
Американський тренер висловився про майбутнє Усика в суперважкій вазі Башир вважає Усика унікальним боксером © BoxingScene
Американський тренер упевнений в успіху українця.

Колишній тренер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) Джеймс Алі Башир висловився в інтерв'ю BWTM Sports про майбутнє українця в суперважкому дивізіоні.

"Перед боєм я прогнозував не просто перемогу Усика, а домінантну перемогу. Я говорив, що він виграє з великим розривом за очками або ж технічним нокаутом в кінці бою.

Знаєте, чим Усик відрізняється від всіх інших? Своєю ментальністю, своєю впевненістю і, звичайно ж, своєю фізичною підготовкою. Зараз я говорю всім: Усик поб'є Беллью, Паркера, Уайта - він поб'є всіх цих хлопців! Я дуже поважаю Тоні Беллью, але... Усик просто на голову вище інших. Я кажу це як людина, яка три роки працювала з Олександром.

У нього є те, що непритаманне іншим бійцям нинішнього покоління. Щоб знайти бійця з таким запалом, таким "вогнем", потрібно повернутися років на 25 назад", - заявив Башир.

Раніше повідомлялося про те, що бій Усик - Беллью може пройти в жовтні-листопаді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі