Американська синхроністка знепритомніла під водою під час виступу на чемпіонаті світу

Поділитися
Американська синхроністка знепритомніла під водою під час виступу на чемпіонаті світу Аніту Альварес врятувала тренер © sky.news
Спортсменку врятувала її тренерка.

Представниця збірної США з артистичного плавання Аніта Альварес ледь не потонула у басейні під час виступу на чемпіонаті світу з водних видів спорту у Будапешті.

Як повідомляє Sky News, це сталося у фіналі довільного соло. Альварес завершила програму виступу, але не змогла виплисти на поверхню.

Спортсменка знепритомніла і поринула на дно басейну. Дівчину врятувала її тренерка Андрія Фуентес, яка за допомогою ще одного рятувальника витягла її з води.

Аніта Альварес не дихала близько двох хвилин, але лікарі змогли їй допомогти. Синхроністка уникла наслідків і почувається добре. Для Альварес це вже другий такий випадок після аналогічного інциденту торік.

(фото - Sky News)

Американка зайняла сьоме місце. Слід зазначити, що срібну медаль здобула українка Марта Фєдіна.

Раніше повідомлялося про те, що український плавець Романчук із національним рекордом виграв бронзову медаль чемпіонату світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі