Ахметов побажав мені удачі в "Динамо" – Луческу

Поділитися
Ахметов побажав мені удачі в Луческу тренував "Шахтар" 12 років © uefa.com
Румун очолив головного конкурента "Шахтаря".

Новий головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розповів про те, що поговорив з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим після призначення в київський клуб.

"Після того як підписав контракт, я подзвонив президенту "Шахтаря", поставив його до відома. Він побажав мені удачі. Він зрозумів чому я підписав контракт, я хотів повернутися в Україну. У мене було дуже багато емоцій, щоб віддати їх футболу. УПЛ — чемпіонат, який росте і трансформується.

"Шахтар" для мене це божевільна історія, але це історія. Емоції і почуття звісно є, тому що була виконана величезна і дуже класна робота. Але я професійний тренер, я повинен йти вперед", — сказав Мірча Луческу на прес-конференції.

Нагадаємо, 23 липня київське "Динамо" оголосило про призначення багаторічного головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу на посаду наставника команди. Контракт підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік.

27 липня румунські ЗМІ повідомили про те, що Луческу більше не є головним тренером київського "Динамо". Потім президент клубу Ігор Суркіс заявив, що румунський фахівець залишається.

Раніше повідомлялося про те, що Луческу поклав квіти до пам'ятника Лобановського в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі