Ахметов не хоче нікого продавати з "Шахтаря"

Поділитися
Ахметов не хоче нікого продавати з "Шахтаря" Фонсека очолив "Шахтар" © ФК Шахтер
Президент донецького клубу сподівається зберегти у складі наявних гравців.

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов заявив, що не хоче продавати нікого з гравців команди цього літа.

"Я сьогодні нікого не хочу продавати. Ми сьогодні хочемо зберегти склад, щоб цей склад доставив радість нашим уболівальникам. Ми з Паулу Фонсекою вже поговорили. Він повинен ознайомитись з командою, і після цього він скаже, хто потрібен "Шахтарю" для завоювання нових трофеїв.

Я багато разів чув висловлювання, що "Шахтар" змінив політику на трансферному ринку. Я думаю, що ви помиляєтеся. Чому помиляєтеся? Я вам відповім. Кого ми продали в минулому році? Фернандо. Чому ми продали Фернандо? Тому що на його позиції з'явився Малишев - це вихованець нашої академії, у якого "Шахтар" знаходиться в серці. І це дуже сильний гравець, який замінив Фернандо. І я хочу сказати, що він дуже гідно замінив Фернандо!

Коли ми говоримо Дуглас Коста... Два роки тому ми купували Марлоса. На цій позиції у нас були Марлос, Веллінгтон Нем і Дуглас Коста. Три гравці на одну позицію - багато. Тому, коли ми продавали Дугласа Косту, два роки тому у нас вже був куплений Марлос! Тепер щодо Тейшейри. Розумієте, ми ж бачили, що Коваленку потрібно надати шанс. Якби ми продали Тейшейру і на цю позицію купували б нового гравця, то ми б не надали шанс Коваленку. І зробили б велику-велику помилку", - сказав Ахметов.

Також президент "Шахтаря" висловив упевненість у тому, що "Шахтар" буде пишатися роботою Фонсеки: "Команда, якою керував Паулу Фонсека, показувала красивий атакуючий футбол. Ми з ними грали. Ми знаємо, що це сильний колектив, насамперед, своєю організацією. "Шахтарю" було дуже важко з "Брагою". Я хочу сказати одну просту річ: команда футбольного клубу "Шахтар" дуже добре аналізувала різних фахівців, і ми свій вибір зупинили на Паулу. І я переконаний, що цим вибором ми будемо пишатися".

Нагадаємо, "Шахтар" підписав з Фонсекою дворічний контракт.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі