АЕК - "Динамо": анонс, де дивитися матч 15 лютого

Поділитися
АЕК - "Динамо": анонс, де дивитися матч 15 лютого Динамівці проведуть перший офіційний матч в цьому році © footboom.com
Кияни продовжать боротьбу в Лізі Європи.

Сьогодні, 15 лютого, київське "Динамо" відкриє весняну частину єврокубкового сезону матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа на виїзді.

Підопічні Хацкевича не зможуть виступити в Афінах в оптимальному складі за відсутності капітана Сидорчука, а також травм воротаря Бущана і захисника Піваріча. Крім того, має проблеми зі здоров'ям форвард Мбокані. До кінця сезону "Динамо" орендувало у "Бешикташа" Дениса Бойка, щоб вирішити воротарське питання, але всі проблеми цей перехід не вирішив. Варто також відзначити перевагу АЕКа в ігрових кондиціях, адже чемпіонат Греції йде повним ходом, а українська команда змушена стартувати в єврокубках без повноцінної ігрової практики.

Варто відзначити також присутність у складі АЕКа українського захисника Дмитра Чигринського. В цілому захист у греків діє надійно і спробує закрити всі можливі шляхи до своїх воріт. Ну а ще одним козирем греків є домашнє поле - вболівальники будуть несамовито підтримувати свою команду і гнати вперед.

Це перший матч АЕКа проти української команди. Крім того, греки вже вісім матчів не програють в Лізі Європи (2 перемоги, 6 нічиїх). "Динамо" у протистоянні з грецькими командами в офіційних турнірах під егідою УЄФА має на своєму рахунку чотири перемоги, нічию та поразку.

АЕК (Греція) - "Динамо"

Четвер, 15 лютого, Афіни, стадіон "Спірос Луїс", 22:05

Пряма трансляція: "Футбол 2"

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу

Арбітр: Карлос Дель Серро (Іспанія)

Орієнтовний склад "Динамо": Бойко, Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Миколенко, Шепелєв, Шапаренко, Морозюк, Гармаш, Циганков, Мораєс

Прогноз ZN.UA - 1:1

Раніше повідомлялося про те, що букмекери не вірять у киян.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі