Юнацьку збірну України очолив Олег Кузнєцов

Поділитися
У понеділок, 19 липня, виконком ФФУ підтримав призначення на пост головного тренера юнацької збірної країни (U-17) відомого в минулому захисника київського «Динамо» Олега Кузнєцова.
У понеділок, 19 липня, виконком ФФУ підтримав призначення на пост головного тренера юнацької збірної країни (U-17) відомого в минулому захисника київського «Динамо» Олега Кузнєцова.Кандидатуру 47-річного фахівця виніс на обговорення голова комітету національної   збірної Семен Альтман. Олег Кузнєцов з 1998 року працював у тренерських штабах київських «ЦСКА», «Арсенала», «Динамо» і національних збірних країни. Клубну кар'єру він розпочав у київському «Динамо», за яке виступав протягом семи років, – з 1983 по 1990 рік. Олег Кузнєцов провів за столичний клуб більше 180 матчів. Потім він виступав за шотландський «Рейнджерс» та ізраїльський «Маккабі» з Хайфи, а закінчив кар'єру гравця на батьківщині, у «ЦСКА-Борисфен». Олег Кузнецов на міжнародній арені грав у складі трьох збірних: СРСР (58 поєдинків), СНД (5) і України (3). До останнього часу пост головного тренера   юнацької збірної (u-17) обіймав Олександр Лисенко.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі