Київське "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів

Поділитися
Київський ФК "Динамо" вдруге програв казанському "Рубіну" (Російська Федерація) у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів і вибув з боротьби в цьому турнірі.

У матчі, який відбувся в середу в столиці Татарстану, український клуб програв господарям поля з рахунком 1:2. На 19-й хвилині рахунок відкрив нападник "Рубіна" Володимир Дядюн, який вдало зіграв на добиванні. У кінцівці матчу російський клуб подвоїв рахунок, коли відзначився форвард Олексій Медведєв. Динамівцям вдалося забити лише гол престижу в доданий до другого тайму час, автором якого став Олег Гусєв.

У першому матчі в Києві 26 липня "Рубін" переміг "Динамо" з рахунком 2:0.Таким чином, за сумою двох матчів далі пройшов казанський клуб, який тепер зіграє в раунді плей-офф, успіх в якому дає право виступати в основній стадії Ліги чемпіонів.

Кияни ж продовжать боротьбу в раунді плей-офф іншого європейського клубного турніру - Ліги Європи.

Казанський "Рубін" ставав чемпіоном Росії в 2008 і 2009 роках. В останньому чемпіонаті посів третє місце. Київське "Динамо" є віце-чемпіоном України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі