Калитвинцев назвав склад збірної України на матчі з Польщею і Чилі

Поділитися
Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України з футболу Юрій Калитвинцев оголосив список гравців, які будуть викликані на найближчі матчі команди з Польщею і Чилі.
Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України з футболу Юрій Калитвинцев оголосив список гравців,  які будуть викликані на найближчі матчі команди з Польщею і Чилі.Про це в середу, 25 серпня, повідомляє прес-служба ФФУ. У списку з 24-х гравців відразу два дебютанти - Денис Кожанов з «Карпат» і Денис Кулаков з «Ворскли». Після перерви майже в два роки викликаний до  збірної ще один півзахисник полтавської команди Олег Краснопьоров. Повний список гравців, викликаних на товариські матчі:воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар" Донецьк), Андрій Дикань ("Терек" Грозний, Росія).захисники: Василь Кобін, Дмитро Чигринський (обидва – «Шахтар»), Віталій Мандзюк, Євгеній Чеберячко (обидва – «Дніпро»), Тарас Михалик, Євгеній Хачеріді (обидва – «Динамо»), Артем Федецкий («Карпати»), Олександр Романчук («Металіст»), Володимир Польовий («Металург» Запоріжжя);півзахисники: Олег Гусєв ("Динамо"), Денис Кожанов, Ігор Худоб'як (обидва - "Карпати"), Олег Краснопьоров, Денис Кулаков (обидва - "Ворскла" Полтава), Олександр Алієв ("Локомотив" Москва, Росія), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина), Олександр Яковенко ("Андерлехт" Брюссель, Бельгія).нападники: Марко Девич ("Металіст"), Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва - "Динамо"), Євген Селезньов ("Дніпро"), Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія). Збірна України проведе свій матч 4 вересня з Польщею на виїзді, у місті Лодзь. Вже 7 вересня підопічні Юрія Калитвинцева зіграють з чилійцями в Києві, на стадіоні ім. Валерія Лобановського. Варто зазначити, що у зв'язку з кадровими перестановками в збірній України, викликаними відставкою головного тренера Мирона Маркевича, до штабу національної збірної увійшли Геннадій Литовченко, Сергій Ребров і Сергій Краківський.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі