31 російський біатлоніст підозрюється у застосуванні допінгу

Поділитися
31 російський біатлоніст підозрюється у застосуванні допінгу Махінації проводилися під контролем Російського антидопінгового агентства (РУСАДА), ФСБ і Міністерства спорту © XSport.ua
WADA вже передало повний список IBU.

Президент Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерс Бессеберг повідомив, що організація отримала список з 31 російського спортсмена, що підозрюється у застосуванні допінгу в період з 2011 по 2015 роки.

"Деякі з цих біатлоністів вже дискваліфіковані, деякі – завершили кар'єру, але найбільш актуально розібратися з підозрами щодо тих, хто зараз бере участь в міжнародних змаганнях. Думаю, ми дамо рекомендації протягом тижня, комітет відсіє тих спортсменів, які повинні бути тимчасово усунені", – сказав Бессеберг.

Раніше стало відомо, що Росія позбавлена права на проведення чемпіонату світу з бобслею і скелетону.

Причиною такого рішення стала друга частина доповіді Річарда Макларена, який продовжив розповідати про факти застосування допінгу в російському спорті. Так, заборонені препарати вживали російські спортсмени, які виступали на Олімпіаді-2012 в Лондоні, літній Універсіаді-2013, чемпіонаті світу з легкої атлетики 2013 року в Москві і зимових Іграх 2014 року в Сочі. Махінації проводилися під контролем Російського антидопінгового агентства (РУСАДА), ФСБ і Міністерства спорту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі