Лубківський: Корупційний скандал не вплинув на підготовку до Євро-2012

Поділитися
© film-onlin.info
Директор турніру Євро-2012 Маркіян Лубківський у вівторок, 2 листопада, на прес-конференції заявив, що корупційний скандал пов'язаний із звинуваченнями у підкупі членів УЄФА для отримання права на проведення фінального турніру Євро-2012 аж ніяк не вплинув на підготовку до Євро-2012.
Директор турніру Євро-2012 Маркіян Лубківський у вівторок, 2 листопада, на прес-конференції заявив, що корупційний скандал пов'язаний із звинуваченнями у підкупі членів УЄФА для отримання права на проведення фінального турніру Євро-2012 аж ніяк не вплинув на підготовку до Євро-2012.«Мені складно сказати, хто за цим стоїть, тому що, на жаль, географія звинувачень у бік України була досить широка. Такі звинувачення і такі інсценування звучали і в минулому, вони сьогодні звучать, і я не виключаю, що у майбутньому такі речі будуть продовжуватися. Очевидно, що Євро-2012 це великий проект, амбітний, який викликає як добрі почуття, так і не дуже. Але до цього потрібно ставитися спокійно, тому що ми володіємо міцним імунітетом, оскільки робота рухається активно, інфраструктура розвивається. Тобто ми сьогодні повністю сфокусовані на підготовці до турніру», - розповів директор турніру. «Безумовно, що такі інсценування шкодять іміджу нашої країни, але для того, щоб своє чесне ім'я відновити є судові органи, до яких потрібно звертатися. Власне, таким чином сьогодні діє УЄФА», - додав Лубківський. Нагадаємо, вперше про звинувачення Марангоса тиждень тому повідомило видання Süddeutsche Zeitung. Повідомлялося, що чиновники УЄФА нібито отримали хабар 11 млн євро за надання права проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році в Україні та Польщі. Після цього представники УЄФА та футбольних асоціацій України та Польщі обмінялися з Марангосом низкою заяв і звинувачень. 29 жовтня Європейський союз футбольних асоціацій офіційно подав юридичну скаргу до Швейцарського кримінального суду на пана Спіроса Марангоса. 1 листопада віце-прем'єр Борис Колесніков України заявив, що може звернутися до суду, якщо буде продовжуватися кампанія щодо дискредитації країни, пов'язана із звинуваченнями у підкупі членів УЄФА для отримання права на проведення фінального турніру Євро-2012 спільно з Польщею.

За матеріалами ІМК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі